Mandag - fredag10.00 - 17.00
Lørdag10.00 - 13.00
Søndag10.00 - 16.00

Telefon66 16 18 18
E-mailmail@tarup.dk

Fortelt? Ring og få din pris på dit nye telt i dag

Det er hos TARUP, du køber dit nye Isabella eller Ventura fortelt.

Kom og se på de mange forskellige fortelte, i fred og ro! 

Vi forhandler Isabella & Ventura fortelte samt alt i Isabella møbler og øvrigt udstyr. I vores store forteltudstilling på 1. sal kan du finde næsten alt i fortelte, vintertelte, universal, solsejl, læsejl, annex, mv.
Skal du bruge et billigt fortelt så ring 6616 1818

RING OG FÅ ET TILBUD DU IKKE KAN SIGE NEJ TIL ... DU FORTRYDER IKKE.

TEST OS...Læs mere her under, omkring de forskellige Isabella fortelte:
 

Isabella Penta Flint fortelt

Hvis du er fastligger, er Penta Flint dit drømme fortelt til din campingvogn. I det store Isabella fortelt udnyttes pladsen optimalt, da dybden er på 3,50 meter og er uden en generende midterstang. På campingpladsen vil du få en lang og stabil sæson, pga. det gennemtænkte design, i form af en femkantet facon og den stærke stelkonstruktion, der kan klare hård vind og masser af regn i den hårde tid.

Forteltet er yderst åndbart, da materialet er lavet af Isacryl, der gør du kan opretholde et sundt indeklima. Der er mange åbningsmuligheder og bl.a. myggenetvinduer i begge gavle, der giver frisk gennemstrømning i solens varme, og sørger for at holde insekter ude.

Isabella Penta Flint forteltet, er lyst og behageligt at opholde sig i, pga. kombinationen af de store vinduespartier med klar folie, og de mange lysbånd i taget, samt det sandfarvede tag, der giver et mildt og varmt lys.

Du kan, til dit Penta Flint fortelt, tilkøbe Mega Frame, som vil give det ekstra stabilitet, mod vind og vejr. Mega Frame er et stål stel med en tykkelse på 32 mm i forhold til de almindelige 22 mm.

Med Penta Flint har du mulighed for at tilkoble et Annex i både venstre og højre side, hvis du ønsker ekstra opbevaring, eller mulighed for at lave en sovekabine, hvis der skulle komme uventede gæster.

Du kan enten vælge at have dør i højre eller venstre side af fronten, på dit fortelt og ønsker du et ekstra udhæng foran din dør, er der mulighed for tilkøbe en dørmarkise, der vil sørge for at det ikke regner ind ad åbningen på dit fortelt.

Som en ny ting i 2018, er der blevet lavet et skillerum, der gør du kan dele dit Isabella fortelt, hvis du bruger det til vintercamping og ikke ønsker at opvarme hele teltet på en gang. Samtidig har du også mulighed for at opsætte et termoloft, der giver ekstra isolering, plus det sørger for at der ikke bliver dannet så meget kondens i dit Isabella fortelt. 

Ring til os på 6616 1818 og få et tilbud du ikke kan sige nej til. 
 

Isabella Commodore Dawn/ North:


Commodore forteltet er et innovativt design, som har det bedste fra det klassiske Isabellatelt, og har fået et forbedret materialebrug.  Hvis du nyder at have god plads i dit fortelt, og elsker afvekslingen imellem fastligger- og rejsecamping, så er dette Isabella fortelt det rette for dig, da det har en mulighed for valg imellem 3 steltyper og har en dybde på 3 meter.

Opholdsrummet er utrolig behagelig at være i, da forteltet indbyder dig med et ekstraordinært lysindfald fra de store panel-opdelte panoramavinduer.

Den integrerede topudluftning i midten af fronten samt myggenetvindue med folieklap i begge gavle, gør det nemt at opretholde et sundt indeklima i Commodore forteltet.

Commodore teltet kan både bestilles som Dawn (inspireret af det disede morgenlandskab, der møder dig en dejlig morgenstund) eller North (inspireret af den rene natur - ude i det fri, helt uden filter....kun ren natur og råhygge).

Hjørne, front og gavlpaneler er nedfældbare og aftagelige.

Ring til os på 6616 1818 og få et tilbud du ikke kan sige nej til. 

Isabella Ambassador


Ambassador forteltet lever i den grad op til dets navn, da det har været på markedet i mere end 30 år. Det har et utal af åbningsmuligheder, en dybde på 2,50 meter, det er yderst ukompliceret at sætte op og har en begrænset vægt, der gør det nemt at transportere det ind og ud af din campingvogn.    

For at sikre et godt indeklima, er myggenetvinduerne i begge gavle fremstillet i Isacryl. Kondensdannelse er minimal, da taget har en mønstret inderside og er belagt på ydersiden.

Forteltet har store panel-opdelte panoramavinduer i fronten, som sikrer at det flotte lysindfald gør opholdsrummet lyst og venligt.

Ambassador forteltet, findes i versionen "Dawn".

Ring til os på 6616 1818 og få et tilbud du ikke kan sige nej til. 


Isabella Capri North

Hvis du er en rejsecampist og elsker at tage campingvogn med på tur, er Capri North det perfekte valg for dig. Forteltet er yderst åndbart og let at transportere og hurtigt at stille op, da det er lavet af det lette acryl-materiale.

Ingen insekter vil genere dig de varme sommerdage og nætter, da Capri North er udstyret med store mygge-netsvinduer, som også vil sikre dig god ventilation, og stadigvæk slutter helt tæt omkring campingvognen.  

Hvis du ønsker en veranda, er det blot at nedfælde front- og gavlpaneler eller tage dem helt ud.

Forteltet kan enten vælges med et letvægts stel, CarbonX-fiberstel, eller med et praktisk Zinox-stålrørsstel

Ring til os på 6616 1818 og få et tilbud du ikke kan sige nej til.

Kontakt os for mere information om gode tilbud på fortelte

Vi står altid klar med gode råd og kompetent vejledning indenfor alle områder af Isabellas fortelte. Vi har mere end 35 års erfaring i campingbranchen, og kan derfor også sørge for, at du ender op med det helt rigtige telt. Ring på 66 16 18 18 eller send os en mail.
Ring mig op
Tilmeld nyhedsbrev
- og få RABAT
Luk